Coelembier & Marbles by Pien @ Interieur 2016
Bekijk galerij

Ontwerp: Ir. PDL Concept

Coelembier & Marbles by Pien @ Interieur 2016

Wij verwelkomen u graag op onze stand (hal 6 – nr. 603) in samenwerking met Marbles by Pien, die haar nieuwste collectie home accessoires in lichtgewicht marmer lanceert tijdens de Biënnale Interieur.

De stand werd ontworpen door PDL concept en toont hoe we tegemoet kunnen komen aan de alsmaar hogere verwachtingen van klanten op alsmaar kleinere oppervlaktes. De beschikbare ruimte werd geoptimaliseerd door een creatief en functioneel ontwerp waarin Coelembier zich onderscheidt door zijn kwalitatieve en gedetailleerde afwerking.

Het ontwerp vertrekt vanuit een basis van hout en marmer, twee klassieke elementen van de natuur, in een aparte uitvoering .
De symbiose van gebleekte notelaar en gezandstraalde St. Laurent Verde creëert een uniek ontwerp, versterkt door de statement pieces van de nieuwe Marbles by Pien collectie in lichtgewicht marmer.

Ervaar een gevoel van luxe door de combinatie van het groene kalfsleder, oudroze velours en ruw geweven linnen. Deze accenten geven warmte aan de ruimte en versterken het cocooning effect. Een schaduwgreep in brons loopt doorheen de stand en creëert zo een sterke visuele lijn. Dit element verbindt de verschillende zones en illustreert het vervagen van grenzen tussen ruimtes om te wonen, werken en genieten.

De nieuwste collectie van Marbles by Pien zorgt tenslotte voor de finishing touch.  De collectie introduceert decoratieve marmers in objecten als bijzettafels, spiegels, verlichting en dienbladen. Bepaalde van deze objecten zijn volledig gemaakt uit lichtgewicht of doorschijnend marmer, waardoor deze schoonheid van de natuur toegankelijk wordt voor iedereen die er wil van genieten.

Stand Coelembier: hal 6 – nr. 603
Wanneer: van 14 t.e.m. 23 oktober van 10u tot 18u
Waar: Kortrijk XPO