Villa te Aalter
Bekijk galerij

Ontwerp: Ir. Architecten Baeyens & Beck

Villa te Aalter

"Als je het kan dromen, kan je het doen"

Bij dit project werd al het maatmeubilair gerealiseerd naar plannen van het architectenbureau Baeyens & Beck te Gent. Al het maatmeubilair, met uitzondering van de keuken, werden door ons verzorgd. Enkele gerealiseerde zaken in deze woning waren een ware uitdaging voor het volledige team. Door de combinatie van technische voorbereiding, uitwerking in onze werkhuizen en gedetailleerde plaatsing slaagden we er in dit interieur tot een goed einde te brengen.

Een plafondhoge pivoterende kastenwand van 3,5 meter lang zorgen er voor dat de woonruimte perfect afgesloten kan worden van de bureauruimte. Een achterliggend boekenrek die naadloos aansluit op de zwevende traptreden zorgen voor een unieke sfeer. In de haardwand werd de TV aan het oog onttrokken door toepassing te maken van electrisch opschuivende kastdeuren.

De materialen in deze woning toegepast gaande van laminaat, over structuurlak tot fineer benadrukken de hoogstaande afwerking van dit project.

Een lange kastenwand op de verdieping verbergt de achterliggende ruimtes die toegankelijk zijn door plafondhoge pivoterende deuren. Badkamers en bijkeuken werden uitgevoerd in laminaat die werd verlijmd op watervaste draagkern, wat resulteert in een kwalitatief geheel.