Villa te Drongen
Bekijk galerij

Ontwerp: Ir. Architecten Baeyens & Beck

Villa te Drongen

"Als we aan de firma Coelembier denken, denken we aan een puzzel : zowel het ontwerp, het plaatsen, de afwerking en de service achteraf, het paste allemaal perfect in elkaar" (Familie Vannieuwenhuyse - Dhooghe)

Verborgen achter andere woningen, tussen de bomen staat deze moderne woning. Achter de sobere gevel van deze woning gaat een modern interieur schuil, met uniek zicht op de achterliggende velden.
De moderne inrichting van deze woning werd volledig op maat van de klant ontworpen door ir. architecten Baeyens & Beck en door ons uitgevoerd.

De grootste blikvanger is de doorkijkhaard, met omliggende kasten, die een verbinding maakt met de slaapkamerkasten op het eerste verdiep. Door de strakke uitlijning op een achterliggend bureaumeubel vormt dit geheel een aangename ruimte, met een uniek zicht.

De materialen die gebruikt werden in dit project, zijn bepaald door de architect in samenspraak met de klant. Hoogstaande materialen, zoals corian in de badkamer en composiet werbladen in de keuken vormen een duurzaam geheel. Het merendeel van deze meubels werden uitgevoerd in laminaat, al dan niet met een ingekleurde kern of houtstructuur.