Over totaalinrichter Coelembier

Wie zijn we?

Coelembier is een totaalinrichter die bestaat sinds 1959 en zich specialiseert in de interieurs van zowel woningen (renovatie- én nieuwbouwprojecten) als kantoorruimtes. In ons atelier produceren we ook maatmeubilair.

We beschikken over een team van ongeveer 30 medewerkers die ook de afbraak van het huidige interieur, de verhuis en het plaatsen van gyproc voor hun rekening nemen. Alle andere diensten worden door ons gecoördineerd en worden uitgevoerd door onze vaste onderaannemers, waarmee we een jarenlange relatie hebben opgebouwd.

Coelembier is vanaf het ontwerp tot de oplevering het aanspreekpunt voor alle stielmannen die in actie komen tijdens uw project. Door onze jarenlange samenwerking met deze stielmannen zijn wij in staat om de verschillende werkzaamheden perfect op elkaar te laten aansluiten. Zo kunnen we op zeer korte termijn een project af te werken.

Ons team

Interesse?

Neem alvast een kijkje bij onze referenties als u de hoge standaard wilt ontdekken die we hanteren in onze ontwerpen en projecten. We beschikken ook over een inspiratie-appartement in Oostduinkerke waar we u graag een rondleiding geven. Dit zal u een perfect beeld geven van waar we voor staan en wat we doen.

Maak een afspraak